OTAK-OTAK & SATA..CALL 017 248 8034JANGAN TUNGGU LAGI...NIKMAT LAZAT ENAK CALL 019 2693974

Saturday, 26 May 2012

KUIH MUIH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Salam Buat Kawan-Kawan

Lama menyepi dan kini aku kembali dengan mengisikan ruangan di blog ku dengan pelbagai aneka kuih muih frozen untuk dihidang dengan ahli keluarga atau teman-teman di waktu pagi maupun petang..

Kuih Muih ini di bungkus dalam kuantiti 10 biji setiap bungkus dan keluar dalam pelbagai aneka kuih muih seperti cucurbadak, samosa, donat,kasturi/kuih kacang,pau goreng,sardin roll, karipap dan paling sedap sekali adalah otak-otak popia yang enak.

Andai kata nak memulakan satu perniagaan samada restoran atau gerai boleh lah menjual kuih muih frozen ini yang mana tidak perlu penat menyediakan kuih, terus masuk kuali utk goreng sahaja dah siap utk dijual.Mudah dan Mudah serta Jimat Masa dan Tenaga, maklumlah zaman sekarang semua memerlukan waktu yang singkat dan semua nak cepat.


KUIHMUIH FROZEN

CUCURBADAK




SAMOSA-AYAM




KUIH KACANG/KASTURI


SARDIN ROLL


PAU GORENG - KACANG MERAH


KOCI-KELAPA GULA MERAH


POPIA OTAK-OTAK


DONAT-SIAP GULA UTK TABUR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 10 May 2012


Pertama kali nak join PD Pesta Air ini aku rasa bagai nak rak, yelah...gempak je aku dengar sana sini...ape agi keluar lak pasal Artis datang wat persembahan di sana., bertambahlah teruja aku...huhuhu 

 Ini le photo terbaru dari aku utk blog aku yg agak lama jugak aku tinggalkan...ye le sibuk bukan main konon...heheehhe.
Aku baru je selesai mengikuti PDnya festa Air...ini le yg aku jual,tapi sedih juga le kali nie,...penatnya terasa sampai nak pandu balik pun aku dah tak larat..nasib le ada R&R sepjg highway yg disediakan oleh Pakcik PLUS..ada gak le tempat aku melelapkan mata.....jom tido le....
Sebenarnya agak boring sikit berniaga kat PD nie, ini le pertama dan terakhir aku rasa aku nak wat duit kat PD...bukan tempat rezeki aku kot kat situ...hehehe....tapi itu le pengalaman yg penting tuk ku agaknya...

Tengok le keadaan nie...nie kira awal pagi, tak le awal mana jam 10 pagi sepatutnya dah ramai yg dtg berkunjung, tapi..heeeemmmm..kosong je le...nak wat camner..itulah kenyataan.


Orangramai datang hanya pada malam konsert dibuat.wahhhh..ramainya tengok konsert bukannya ramai tengok jualan kami...biase le tu....


Apa yg aku dapat dari PD hanyalah sebuah kenangan dan pengalaman, aku rasa itu sahaja yang aku dapat dan itulah nilai keringat aku di PD...Pesta Air..2012.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...