OTAK-OTAK & SATA..CALL 017 248 8034JANGAN TUNGGU LAGI...NIKMAT LAZAT ENAK CALL 019 2693974

Wednesday, 30 January 2013

Otak-Otak Dan Sata Makanan Popular 2013



OTAK-OTAK & SATA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Mungkin anda tidak pernah menjamah otak-otak atau pun sata..yg mana kedua-dua produk ini dibuat dari isi ikan 100% dan memang lazat dan 100% hasil dari pengilang bumiputera dan dah tentulah HALAL....

Disini produk ini dihasilkan dalam 2 jenis OTAK-OTAK DAN SATA.kedua-duanya adalah isi ikan yang amat sedap...semua pandai makan ikan pasti boleh makan produk otak-otak dan sata.
Ini pulak adalah sata yang telah siap dimasak dan kalau dimakan panas-panas tu...woooowww...memang menjilat jari..hahaha kalah KFC tuuuuu!!!!...kelazatan yg tak terhingga......kalau nak makan dan masak sendiri call kami 019 2693974...kawasan lembah klang boleh di hantar sampai depan pintu dalam masa 1 hari order....tapi pastikan anda buat pembayaran dulu yeerrrkkkk!!!!...
SATA

Yang ini pulak adalah otak-otak...kalau dah biasa makan pasti tau kan.....jika anda ingin berniaga kami boleh memberi harga perniaga....buat masa ini kami fokus ke kawasan UTARA....ramai penggemar otak-otak dan sata di utara tidak dapat menikmati di kawasan tersebut dan hanya merasainya bila turun ke kuala lumpur atau lembah klang.....kami juga ada membuka gerai otak-otak di kawasan Tanjung Malim dan Ipoh....jom search le kami di sana.....makan jangan tak makan....
OTAK-OTAK
Hubungi kami jika anda berminat....0192693974 - Nizam

Wednesday, 9 January 2013

Pemberitahuan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Salam..
sesiapa saja yng terbuka blog saya ini, harap maaf semua penjualan kuihmuih dari blog ini sudah tidak beroperasi buat sementara waktu.

Kami menyediakan perkhidmatan memasak/membakar otak-otak/sata dan menjadi supply utk perniaga otak-otak yang sedia ada. sila hbgi kami : 019 2693974




Walaubagaimanapun, kami masih menjual otak-otak dan sata, anda boleh membuat tempahan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...