OTAK-OTAK & SATA..CALL 017 248 8034JANGAN TUNGGU LAGI...NIKMAT LAZAT ENAK CALL 019 2693974

Wednesday, 30 January 2013

Otak-Otak Dan Sata Makanan Popular 2013



OTAK-OTAK & SATA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Mungkin anda tidak pernah menjamah otak-otak atau pun sata..yg mana kedua-dua produk ini dibuat dari isi ikan 100% dan memang lazat dan 100% hasil dari pengilang bumiputera dan dah tentulah HALAL....

Disini produk ini dihasilkan dalam 2 jenis OTAK-OTAK DAN SATA.kedua-duanya adalah isi ikan yang amat sedap...semua pandai makan ikan pasti boleh makan produk otak-otak dan sata.
Ini pulak adalah sata yang telah siap dimasak dan kalau dimakan panas-panas tu...woooowww...memang menjilat jari..hahaha kalah KFC tuuuuu!!!!...kelazatan yg tak terhingga......kalau nak makan dan masak sendiri call kami 019 2693974...kawasan lembah klang boleh di hantar sampai depan pintu dalam masa 1 hari order....tapi pastikan anda buat pembayaran dulu yeerrrkkkk!!!!...
SATA

Yang ini pulak adalah otak-otak...kalau dah biasa makan pasti tau kan.....jika anda ingin berniaga kami boleh memberi harga perniaga....buat masa ini kami fokus ke kawasan UTARA....ramai penggemar otak-otak dan sata di utara tidak dapat menikmati di kawasan tersebut dan hanya merasainya bila turun ke kuala lumpur atau lembah klang.....kami juga ada membuka gerai otak-otak di kawasan Tanjung Malim dan Ipoh....jom search le kami di sana.....makan jangan tak makan....
OTAK-OTAK
Hubungi kami jika anda berminat....0192693974 - Nizam

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...