OTAK-OTAK & SATA..CALL 017 248 8034JANGAN TUNGGU LAGI...NIKMAT LAZAT ENAK CALL 019 2693974

Wednesday, 30 January 2013

Otak-Otak Dan Sata Makanan Popular 2013



OTAK-OTAK & SATA
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Mungkin anda tidak pernah menjamah otak-otak atau pun sata..yg mana kedua-dua produk ini dibuat dari isi ikan 100% dan memang lazat dan 100% hasil dari pengilang bumiputera dan dah tentulah HALAL....

Disini produk ini dihasilkan dalam 2 jenis OTAK-OTAK DAN SATA.kedua-duanya adalah isi ikan yang amat sedap...semua pandai makan ikan pasti boleh makan produk otak-otak dan sata.
Ini pulak adalah sata yang telah siap dimasak dan kalau dimakan panas-panas tu...woooowww...memang menjilat jari..hahaha kalah KFC tuuuuu!!!!...kelazatan yg tak terhingga......kalau nak makan dan masak sendiri call kami 019 2693974...kawasan lembah klang boleh di hantar sampai depan pintu dalam masa 1 hari order....tapi pastikan anda buat pembayaran dulu yeerrrkkkk!!!!...
SATA

Yang ini pulak adalah otak-otak...kalau dah biasa makan pasti tau kan.....jika anda ingin berniaga kami boleh memberi harga perniaga....buat masa ini kami fokus ke kawasan UTARA....ramai penggemar otak-otak dan sata di utara tidak dapat menikmati di kawasan tersebut dan hanya merasainya bila turun ke kuala lumpur atau lembah klang.....kami juga ada membuka gerai otak-otak di kawasan Tanjung Malim dan Ipoh....jom search le kami di sana.....makan jangan tak makan....
OTAK-OTAK
Hubungi kami jika anda berminat....0192693974 - Nizam

Wednesday, 9 January 2013

Pemberitahuan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Salam..
sesiapa saja yng terbuka blog saya ini, harap maaf semua penjualan kuihmuih dari blog ini sudah tidak beroperasi buat sementara waktu.

Kami menyediakan perkhidmatan memasak/membakar otak-otak/sata dan menjadi supply utk perniaga otak-otak yang sedia ada. sila hbgi kami : 019 2693974




Walaubagaimanapun, kami masih menjual otak-otak dan sata, anda boleh membuat tempahan.

Saturday, 26 May 2012

KUIH MUIH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Salam Buat Kawan-Kawan

Lama menyepi dan kini aku kembali dengan mengisikan ruangan di blog ku dengan pelbagai aneka kuih muih frozen untuk dihidang dengan ahli keluarga atau teman-teman di waktu pagi maupun petang..

Kuih Muih ini di bungkus dalam kuantiti 10 biji setiap bungkus dan keluar dalam pelbagai aneka kuih muih seperti cucurbadak, samosa, donat,kasturi/kuih kacang,pau goreng,sardin roll, karipap dan paling sedap sekali adalah otak-otak popia yang enak.

Andai kata nak memulakan satu perniagaan samada restoran atau gerai boleh lah menjual kuih muih frozen ini yang mana tidak perlu penat menyediakan kuih, terus masuk kuali utk goreng sahaja dah siap utk dijual.Mudah dan Mudah serta Jimat Masa dan Tenaga, maklumlah zaman sekarang semua memerlukan waktu yang singkat dan semua nak cepat.


KUIHMUIH FROZEN

CUCURBADAK




SAMOSA-AYAM




KUIH KACANG/KASTURI


SARDIN ROLL


PAU GORENG - KACANG MERAH


KOCI-KELAPA GULA MERAH


POPIA OTAK-OTAK


DONAT-SIAP GULA UTK TABUR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, 10 May 2012


Pertama kali nak join PD Pesta Air ini aku rasa bagai nak rak, yelah...gempak je aku dengar sana sini...ape agi keluar lak pasal Artis datang wat persembahan di sana., bertambahlah teruja aku...huhuhu 

 Ini le photo terbaru dari aku utk blog aku yg agak lama jugak aku tinggalkan...ye le sibuk bukan main konon...heheehhe.
Aku baru je selesai mengikuti PDnya festa Air...ini le yg aku jual,tapi sedih juga le kali nie,...penatnya terasa sampai nak pandu balik pun aku dah tak larat..nasib le ada R&R sepjg highway yg disediakan oleh Pakcik PLUS..ada gak le tempat aku melelapkan mata.....jom tido le....
Sebenarnya agak boring sikit berniaga kat PD nie, ini le pertama dan terakhir aku rasa aku nak wat duit kat PD...bukan tempat rezeki aku kot kat situ...hehehe....tapi itu le pengalaman yg penting tuk ku agaknya...

Tengok le keadaan nie...nie kira awal pagi, tak le awal mana jam 10 pagi sepatutnya dah ramai yg dtg berkunjung, tapi..heeeemmmm..kosong je le...nak wat camner..itulah kenyataan.


Orangramai datang hanya pada malam konsert dibuat.wahhhh..ramainya tengok konsert bukannya ramai tengok jualan kami...biase le tu....


Apa yg aku dapat dari PD hanyalah sebuah kenangan dan pengalaman, aku rasa itu sahaja yang aku dapat dan itulah nilai keringat aku di PD...Pesta Air..2012.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 13 April 2012

kami membuka gerai otak-otak di USJ 21 subang jaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Salam semua kawan blogku....


Sini aku cuma nak bagitau aku membuat gerai menjual otak-otak dan sata pada waktu siang di usj 21 subang jaya. kalo kekawang semua nak try otak-otak dan sata panas-panas singgah le ke usj 21 dalam restauran pasembor salleh.





Sunday, 8 April 2012

Karnival Sukma 2012

inilah flyes karnival di bentong..tapi sayangnya aku tak ikut.

OTAK-OTAK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Dari pagi aku mengintai-intai dalam wbsite kalo-kalo ada yg postkan acara karnival di bentong pahang yg telah berlangsung minggu lepas iaitu pada 5 - 8/4/2012, yelah saja nak post kat cnie utk dikongsi bersama.Bukan apa aku agak terkilan sb xsempat nak join karnival tersebut w/pun dah wat janji nak join karnival yg dato razali ( sme-link)...kepenatan balik berkarnival dgn iktiraf kl membuat aku tak dan mengikuti karnival di bentong pahang, aku harap aku dpt ikuti di kawasan Raub w/pun aku mendpt jawapan yg agak samar dari dato razaki sendiri ttg tempat yg dah penuh dan berkemungkinan membuat aku tiada tempat di sana. Tapi harap aku leh join jugak, sb aku rasa rehat dah cukup dan aku agak bosan sb lama xjoin karnival, bagi aku cukuplah 1 minggu aku beristirehat....


SATA OH SATA ..SEDAP NIE TAU!!!
Makanan inilah aku nak kongsi dgn ko org di karnival nanti, walaupun aku tau ada gak yg buat benda serupa dgn aku, aku harap ko org yang tgok blog aku nie datang le ke gerai aku ye....



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...