OTAK-OTAK & SATA..CALL 017 248 8034JANGAN TUNGGU LAGI...NIKMAT LAZAT ENAK CALL 019 2693974

OTAKSATAZONE

PRODUK BARU:- 


OTAK-OTAK GULUNG








Nie le produk baru OTAK-OTAK GULUNG. Nampak mcm popia je..hehehhe..tapi kat dalamnya adalah otak-otak yang ko orang makan tu le...kelebihannya cuma dia dibalut dengan kulit popia bagi menyedapkan lagi.


Kalo nak try boleh order atau datang le ke karnival-karnival yang kami sertai. Hari tu kami wat karnival wow, Hot Ballon, dan akan datang kat KL di karnival iktiraf. Jom!!...dapatkan kat situ ye....!!

Buat mereka yang ingin nak order daripada ruang blog ini, ko orang jangan risau sebab aku memang buat betui-betui tak ada buat tipu2, jangan takut saya tak hantar.Tipu tu tak baik, memang ramai yang menipu dalam alam cyber nie, pasal tu le aku yg memang wat betui2 nie selalu jadi mangsa janji palsu orang-orang yang order pastu tak nak amik, nasib tak bagi barang je, kalo tak aku dah siap rugi 100%. Aku tau macam2 taktik pembeli, aku pun takut gak nak wat atau hantar produk yang tak dibayar 50% deposit yelah takut gak aku rugi..hehehhe..aku serik gak tau. So hope kita sama-sama jujur bila wat sebarang pembelian atau penjualan disini.

Aku terkedu gak bila ada pembeli dari KL ms. azwa  dari TH menyatakan DIA GAMBLE order kat aku nie..hehehe..takut aku tipu, tapi aku lagi takut..sebab produk dia order siap suk aku masak.barang dah masak kalo cancelled aku le mampus tanggung rugi.yelah..masing2 memang ada perasaan takut, tapi syukur masing-masing jujur...so...yang penting aku dah hantar produk di minta dan dia dan bayar seperti yang dia janjikan.So aku benar-benar puashati.thank you ms azwa dari TH.

Kalo ada sesiapa lagi nak order produk aku nie bole hubungi bahagian marketing aku nie...017 248 8590 (nizam)


PRODUK OTAK-OTAK DAN SATA


OTAK-OTAK DAN SATA YANG ENAK


Kami Menyediakan Stok Mentah Untuk Anda
Hubungi Kami : 017 248 8590

















PRODUK:-
1. OTAK - OTAK
2. SATA
3. OTAK-OTAK GULUNG

ALATAN DAPUR:-
1. DAPUR SAHAJA


CALL DAN PESANAN :-

CALL JE NO HOT LINE KAMI : 017 248 8590 ( EN. EZAM)


HARGA KAMI:-

BERPATUTAN DAN KUALITI DIJAMIN TERBAIK SERTA HALAL.

OTAK-OTAK - 3000 PCS/ORDER - RM0.35/PC
SATA - 500 PCS/ORDER - RM1.50/PC
OTAK-OTAK GULUNG - 25 PACK @ 1000 PCS/ORDER - RM0.35/PC
DAPUR - RM250.00
KOS PENGHANTARAN SEKITAR KL/LEMBAH KLANG : RM30/TRIP




NOTA:-


Harga yang terpapar disini adalah harga produk yang  mentah sahaja. Bagi produk yang dimasak kami memberi harga yang berlainan, kerana harga yang kami tawarkan adalah harga yang merangkumi kos memasak/membakar otak-otak/sata dan termasuk kos penghantaran sekali.


Sila hubungi kami utk keterangan lanjut...017 248 8590 (nizam)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...