OTAK-OTAK & SATA..CALL 017 248 8034JANGAN TUNGGU LAGI...NIKMAT LAZAT ENAK CALL 019 2693974

Sunday, 8 April 2012

Karnival Sukma 2012

inilah flyes karnival di bentong..tapi sayangnya aku tak ikut.

OTAK-OTAK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Dari pagi aku mengintai-intai dalam wbsite kalo-kalo ada yg postkan acara karnival di bentong pahang yg telah berlangsung minggu lepas iaitu pada 5 - 8/4/2012, yelah saja nak post kat cnie utk dikongsi bersama.Bukan apa aku agak terkilan sb xsempat nak join karnival tersebut w/pun dah wat janji nak join karnival yg dato razali ( sme-link)...kepenatan balik berkarnival dgn iktiraf kl membuat aku tak dan mengikuti karnival di bentong pahang, aku harap aku dpt ikuti di kawasan Raub w/pun aku mendpt jawapan yg agak samar dari dato razaki sendiri ttg tempat yg dah penuh dan berkemungkinan membuat aku tiada tempat di sana. Tapi harap aku leh join jugak, sb aku rasa rehat dah cukup dan aku agak bosan sb lama xjoin karnival, bagi aku cukuplah 1 minggu aku beristirehat....


SATA OH SATA ..SEDAP NIE TAU!!!
Makanan inilah aku nak kongsi dgn ko org di karnival nanti, walaupun aku tau ada gak yg buat benda serupa dgn aku, aku harap ko org yang tgok blog aku nie datang le ke gerai aku ye....



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...